Matterz-change is not optional

Karriermenedzsment, pályaorientáció terén nyújtunk személyes tanácsadást, olyan személyeknek, akik pályaválasztási döntés előtt állnak, tanulmányi vagy munkahelyi változásban gondolkodnak.

Online fejlesztési lehetőséget ajánlunk e-learning modulok formájában, amelyek életviteli készség- és képességtár (soft skills) bővítését és tudásszerzést céloznak meg.

Pályázati szaktanácsadást nyújtunk főként civil szervezeteknek, vállalkozni- és pályázni vágyóknak. Fejlesztési programokat, projekteket állítunk össze és kivitelezünk az oktatás, kultúra, szociális felzárkoztatás, munkaerőpiaci foglalkoztatottság és vállalkozásfejlesztés területein.


EGYÉNEKNEK

Az igénytől függően személyes vagy online találkozásokat foglal magában, amelyek során pályaválasztási, karrierfejlesztési, vállalkozási és pályázati lehetőségeket járunk körül.

CIVIL SZERVEZETEKNEK

A szolgáltatás magába foglal szervezeti fejlesztési lehetőségek feltárását, pályázati lehetőségek elemzését, pályázati anyagok összeállítását, projektmenedzsmentet és pályázati elszámolást.

E-LEARNING MODULOK

Különböző témák elemzésére és önvizsgálati folyamatra hívunk meg, amelyet egyénileg vagy akár csoportban is végezhettek. Életviteli kérdések körüljárását szorgalmazzuk, általunk precízen kiválogatott, szakmai elismerésnek örvendő anyagokkal és olykor házi feladatokkal tűzdelve.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.