Matterz-change is not optional

civil leiras melle

 

A szolgáltatás magába foglal:

  • szervezeti fejlesztési lehetőségek feltárását,
  • pályázati lehetőségek elemzését,
  • pályázati anyagok összeállítását,
  • projektmenedzsmentet
    és pályázati elszámolást.

 

 

Célunk a civil szféra és a vállalkozni vágyók ötleteinek fenntartása. Kisebb léptékű pályázatokkal foglalkozunk főként, az oktatás, kultúra, környezetnevelés, közösségfejlesztés, szociális felzárkoztatás és munkaerőpiaci foglalkoztatottság terén.

A matterz munkatársai 2020 áprilisáig több mint 40 civil szervezetnek állítottak össze pályázati anyagot és közel 300 000 EUR értékben vonzottak be alapokat.

Az első találkozás ingyenes, míg a további találkozás díja az érdeklődő szervezet/jogi személy erőforrásainak figyelembe vételével és a pályázati ötlet/kiírás nagyságrendje függvényében kerül meghatározásra.

 

Jelentkezem

Amennyiben többet szeretnél megtudni, kérdéseid merülnek fel, kérünk jelentkezz telefonon vagy e-mailben.

 

Szolgáltatások

EGYÉNEKNEK

Az igénytől függően személyes vagy online találkozásokat foglal magában, amelyek során pályaválasztási, karrierfejlesztési, vállalkozási és pályázati lehetőségeket járunk körül.

CIVIL SZERVEZETEKNEK

A szolgáltatás magába foglal szervezeti fejlesztési lehetőségek feltárását, pályázati lehetőségek elemzését, pályázati anyagok összeállítását, projektmenedzsmentet és pályázati elszámolást.

E-LEARNING MODULOK

Különböző témák elemzésére és önvizsgálati folyamatra hívunk meg, amelyet egyénileg vagy akár csoportban is végezhettek. Életviteli kérdések körüljárását szorgalmazzuk, általunk precízen kiválogatott, szakmai elismerésnek örvendő anyagokkal és olykor házi feladatokkal tűzdelve.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.