Matterz-change is not optional

Az e-learning modulok tartalmi elemei a matterz munkatársai és együttműködői által lettek kiválasztva és felépítve. Olyan szakmai elismerésnek örvendő, válogatott anyagokkal (írott, audió, videó, képjellegű) próbáljuk megközelíteni a modul központi témáit, amelyek segíthetnek a résztvevőnek szemléletet formálni, tudást kiegészíteni, készségeket, képességeket tudatosítani.

Legfőbb cél, hogy a résztvevő minőségi időt fektessen a tanulási folyamatba, gyakorolja az önvizsgálatot és inspiratív gondolatsorokkal, eszmékkel találkozzon, amelyeket mindennapi életében alkalmazni tud.

elearning leirashoz

 Tudatában vagyunk annak, hogy tömérdek információ áll rendelkezésünkre és sokunknak nehézséget és plusz időbefektetést jelent egy strukturált, minőségi, megbízható tartalmat találni, emiatt kutattuk fel nektek és tettünk rendelkezésetekre modulcsomagokat. Ugyanakkor, sokunknak nehézséget jelenthet az is, hogy megbízható és hozzáértő beszélgetőtársat találjunk egy téma körbejárására. Erre az igényre próbálnak válaszolni a modulok, amelyek végeztével a résztvevő személyes visszajelzést kap a matterztől.

 A modulok egyéni vagy akár kiscsoportos tanulási folyamatra hívnak, ahol kibontakoznak kérdések, válaszok, amelyeket akár a modul elvégzése után egy baráttal, kollégával, kiválasztott hozzáértő, megbízható személlyel továbblehet folytatni. A modulok tartalmi elemei feladatsorral vannak ellátva, teljes mértékben a résztvevőre van bízva annak elvégzése.

Az online modulok magyar és román nyelven hozzáférhetőek. A modulok kidolgozási folyamatában gyakran angol nyelvű tartalmakat használtunk, amelyeket feltüntettünk minden egyes modulegység végén, amennyiben a résztvevő továbbszeretne foglalkozni egy adott témával.

Az online modulok bejelentkezés után 12 napig elérhetőek, azzal a céllal, hogy hatékonyabbá tegyük a tanulási folyamatot és csökkentsük a halasztás esélyét. Jelentkezéskor a résztvevő beleegyezik a tanulási feltételekbe, amelyeket elolvashat a jelentkezési űrlaphoz csatolva. A jelentkezést követően e-mailen kap bővebb információt. A modulokat elérhető áron biztosítjuk, és miután banki utalással az érdeklődő kifizette a modul árát - alkalmanként készpénzfizetést is vállalunk (kérjük jelezni a jelentkezéskor) - e-mailen kap egy felhasználónevet és egy jelszót, amivel betud jelentkezni az online tanulói felületre (FIÓKOM) s elkezdheti a tanulást.

Ár: 200 lej

A következő lépés – bővebben

Ez az online modul a döntéshozási folyamat jelenségeit, vonásait elemzi. Főként 17-27 éveseknek készítettük, akik iskola vagy egyetem befejezése után vannak, de nemcsak...olyan személyeket kér fel egy tanulmányi „utazásra”, akik a következő lépéseiket tervezik és döntés előtt vannak. 6 olyan témát közelítünk meg, amelyek kibontása során adott helyzetünket tudatosabban, tágabb értelemben tudjuk értékeinkhez rendelni. A modul elvégzése: 200 - 360 perc. A felhasznált irodalom és szakmai anyag forrásai a modul végén fel vannak tüntetve és ajánljuk további elemzésre őket.

Készen áll az ötlet? – bővebben

Ez az online modul azoknak szól, akik rendelkeznek egy ötlettel és szeretnék annak fejlesztését továbbgondolni. Főként azoknak ajánlott, akik projektet, programot, kisebb vállalkozást terveznek. Meghívjuk őket az ötlet felülvizsgálására, egy előzetes elemzésre. Hisszük, hogy a siker egyik legfontosabb ismerve a tervezés és ennek tudatában 6 olyan témát járunk körül, amelyek során a résztvevőnek kiderül hogy érdemes-e tovább fejleszteni az ötletet? A modul elvégzése: 200 - 360 perc. A felhasznált irodalom és szakmai anyag forrásai a modul végén fel vannak tüntetve és ajánljuk további elemzésre őket.

Amennyiben többet szeretnél megtudni, kérdéseid merülnek fel, kérünk jelentkezz telefonon vagy e-mailben.

 

Szolgáltatások

EGYÉNEKNEK

Az igénytől függően személyes vagy online találkozásokat foglal magában, amelyek során pályaválasztási, karrierfejlesztési, vállalkozási és pályázati lehetőségeket járunk körül.

CIVIL SZERVEZETEKNEK

A szolgáltatás magába foglal szervezeti fejlesztési lehetőségek feltárását, pályázati lehetőségek elemzését, pályázati anyagok összeállítását, projektmenedzsmentet és pályázati elszámolást.

E-LEARNING MODULOK

Különböző témák elemzésére és önvizsgálati folyamatra hívunk meg, amelyet egyénileg vagy akár csoportban is végezhettek. Életviteli kérdések körüljárását szorgalmazzuk, általunk precízen kiválogatott, szakmai elismerésnek örvendő anyagokkal és olykor házi feladatokkal tűzdelve.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.