Despre noi și despre site-ul www.matterz.ro

Site-ul web www.matterz.ro este o pagină comercială aflată în proprietatea și sub responsabilitatea societății PATH MATTERZ S.R.L., cu sediul social în Mun. Sf. Gheorghe, str. Stadionului, nr. 15, bl. 19, et. 10, ap. 60, jud. Covasna, și cu punctul de lucru în Mun. Sf. Gheorghe, str. Vasile Goldiș, nr. 2, spațiu comercial, et. 4, ap. 47/48, jud. Covasna, înmatriculată la Registrul Comerțului Covasna sub nr. J14/240/2019, având CIF nr. 41035073, numit pe parcursul acestor termeni si condiții Path Matterz sau matterz.ro.

Contact

  • Adresă poștală: Mun. Sf. Gheorghe, str. Stadionului, nr. 15, bl. 19, et. 10, ap. 60, jud. Covasna
  • E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Nr. telefon: 0752548570

Drepturi și obligații specifice

Avem nevoie de reguli pentru a păstra site-ul și serviciile noastre sigure pentru dumneavoastră, noi și comunitatea noastră.

Accesarea și utilizarea site-ului implică acceptarea, fără limitări și calificări, a termenilor și condițiilor mai jos enumerați, de către dvs. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.
matterz.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare, comunicare), pe site, și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Path Matterz, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Proprietatea intelectuală

Întregul conținut al site-ului www.matterz.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) sunt proprietatea intelectuală exclusivă a PATH MATTERZ S.R.L. și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Pe site poate exista conținut, care nu este proprietatea noastră intelectuală, dar să avem un drept de folosință asupra acesteia.

Este interzisă orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa noastră de email.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul nostru încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor site-ului să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

Suspendarea accesului

matterz.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Schimbări ale site-ului

matterz.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, matterz.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Viața privată și datele cu caracter personal

matterz.ro respectă viața dvs. privată și datele dvs. cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi cu ocazia accesării acestui site. Toate informațiile despre protejarea datelor dvs. cu caracter personal le puteți citi în documentul ”Politica de confidențialitate” de pe site-ul nostru.

Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră. matterz.ro, angajații acesteia și orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din, sau în legătură cu utilizarea acestui site, sau a Conținutului său. Path Matterz nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruși care ar putea să vă infecteze/altera computerul sau datele personale ale Dvs., în urma accesării sau utilizării acestui site.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Path Matterz va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.

Mesaje comerciale nesolicitate

matterz.ro se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate (spam) pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului.

Modificarea prezentelor termeni si condiții

matterz.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.

Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va reveni instanțelor românești competente general, material și teritorial.

Înregistrare pe site

Înregistrarea pe site se realizează exclusiv în cazul în care clientul vrea să acceseze modulele e-learning. Înregistrarea se realizează de administratorul site-ului numai după ce utilizatorul trimite un mesaj la adresa de poștă electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., contactează telefonic PATH MATTERZ la nr. 0752548570 sau trimite un mesaj prin formularul de Contact al site-ului, în care își prezintă interesul de a accesa modulele e-learning.

Păstrați-vă parola la loc sigur, deoarece sunteți responsabil de orice activitate asociată contului dumneavoastră. În cazul în care suspectați că o altă persoană vă folosește contul, informați-ne.

Atunci când configurați contul dumneavoastră și pe durata întreținerii acestuia, trebuie să furnizați și să continuați să furnizați informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. Aveți responsabilitate completă pentru contul dumneavoastră și tot ce se întâmplă pe acesta, inclusiv pentru orice prejudiciu sau daune (cauzate nouă sau altor persoane) provocate de o persoană care utilizează contul dumneavoastră fără permisiunea dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dumneavoastră.

Nu trebuie să transferați contul dumneavoastră unei alte persoane sau să utilizați contul altcuiva fără permisiunea acelei persoane. În cazul în care ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda un astfel de acces decât dacă ne puteți furniza informațiile de conectare pentru acel cont. În cazul decesului unui utilizator, contul respectivului utilizator va fi închis.
Dacă împărtășiți datele de conectare la contul dumneavoastră cu o altă persoană, sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă cu contul dumneavoastră.

Utilizatorii trebuie să aibă cel puțin vârsta de 16 ani pentru a crea un cont pe site-ul nostru. Dacă nu ați împlinit vârsta necesară nu puteți să creați un cont, dar vă încurajăm să invitați un părinte sau tutore să deschidă un cont și să vă ajute să vă înscrieți la module adecvate pentru dumneavoastră.

Administratorul site-ului generează și pune la dispoziția Clientului un nume de utilizator și o parolă, după ce Clientul a comandat una sau mai multe module de e-learning și a plătit prețul integral al acestora.

După comunicarea numelui de utilizator și a parolei, Clientul poate intra pe platformă, unde poate să-și adauge următoarele informații: adresa e-mail, numele, numele de utilizator (opțional cu fotografie), adresa, nr. de telefon, pagină web, cartea preferată, scurtă descriere personală, data nașterii. Tot atunci, va avea posibilitatea să-și schimbe parola de acces.
Puteți să vă închideți contul oricând.

Comanda modulelor e-learning

www.matterz.ro nu are încorporat un webshop și nici posibilitatea de plată cu cardul.

Comanda modulelor e-learning se realizează prin transmiterea unui mail, după care administratorul contactează persoana interesată și emite factura pentru prețul integral al modulelor de e-learning.

Plata pentru modulele e-learning se efectuează prin transfer bancar pe contul curent a societății, după acceptarea de către Client (chiar și în modalitatea electronică) a prezentelor Termeni și condiții. În cazuri excepționale modulele e-learning se pot plăti și la sediul societății sau la punctul de lucru, caz în care clientul va primi atât factură, cât și bon fiscal.

Drepturi și obligații utilizatori

Atunci când vă înscrieți la un modul e-learning, primiți o licență din partea noastră. Nu încercați să transferați sau să revindeți modulele în niciun mod.
Modulele vă sunt oferite sub licență și nu vândute. Această licență nu vă dă niciun drept de a revinde modulul în niciun mod (inclusiv prin partajarea informațiilor contului cu un cumpărător sau descărcarea ilegală a modulului și distribuirea acestuia pe site-uri de torrente).

Vă acordăm dumneavoastră (în calitate de utilizator) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea cursurilor și conținutului asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale, în conformitate cu prezenții Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu un anumit curs sau caracteristică a serviciilor noastre. Orice alte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu aveți dreptul de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera sau utiliza în orice alt mod orice curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat al nostru.

Vom aplica prezenții Termeni la latitudinea noastră. Putem să încetăm sau să vă suspendăm permisiunea de a utiliza site-ul și serviciile noastre sau să vă interzicem contul în orice moment, cu sau fără înștiințare, pentru orice încălcare a prezenților Termeni, dacă nu plătiți orice taxe atunci când sunt datorate, la solicitarea agențiilor de aplicare a legii sau guvernamentale, din cauza unor perioade extinse de inactivitate, din cauza unor probleme tehnice neașteptate sau dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale.

Cu ocazia oricărei astfel de încetări, vă putem șterge contul și vă putem împiedica accesul viitor pe site, precum și utilizarea Serviciilor noastre.

Prețuri

Derulăm în mod regulat promoții și reduceri pentru modulele noastre, iar anumite cursuri sunt valabile la prețuri reduse doar pentru o perioadă fixă de timp. Prețul aplicabil unui modul va fi prețul de la momentul finalizării achiziției acestuia (la transmiterea comenzii).

Dumneavoastră sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea și utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu noi. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni, nu vă înregistrați, accesați sau utilizați în alt mod oricare dintre Serviciile noastre.

Prezenții Termeni constituie întregul acord între dumneavoastră și noi.

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere validă și executorie care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul prezenților Termeni vor continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă întârziem exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la drepturile noastre pe viitor.

 

Acest site utilizeaza cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea utilizarii acestor cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati "Politica Cookies".