Rólunk és weblapunkról: www.matterz.ro


A www.matterz.ro weblap egy kereskedelmi weboldal, amely a Sepsiszentgyörgy (Sf. Gheorghe), Standion utca 15. sz. 19/10/60, Kovászna megyei (Covasna) székhellyel, valamint Sepsiszentgyörgy (Sf. Gheorghe), Vasile Goldiş utca 2. sz., 4. emeleti kereskedelmi egység 47/78. Kovászna megye (Covasna) munkaponttal, a Kovászna megyei Cégbíróságon jegyzett J14/240/2019. cégjegyzékszámmal, valamint 41035073 adószámmal rendelkező PATH MATTERZ S.R.L. kereskedelmi társaság tulajdona, valamint amelyet a nevezett vállalkozás működtet, a jelen Felhasználói feltételekben részletezett, a Path Matterz feltételeknek vagy a matterz.ro weblapon elérhető feltételeknek megfelelően.

Elérhetőség:

Postacím: Sepsiszentgyörgy (Sf. Gheorghe), str. Stadionului, nr. 15, bl. 19, et. 10, ap. 60, Kovászna megye (jud. Covasna)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 004-0752.548.570

Specifikus jogok és kötelezettségek:

Az Ön, a mi, valamint a közösségünk részére biztonságosan történő szolgáltatásaink nyújtása, valamint weblapunk működtetése érdekében szabályokra van szükségünk.

A weblaphoz való hozzáférés a lentiekben részletezett feltételekhez való, korlátozásoktól mentes hozzájárulásának tekintendő. Ebből kifolyólag, ajánljuk azok részletes átolvasását.

A matterz.ro szavatolja a felhasználóknak a személyes érdekből történő korlátozott hozzáférést (informálás, kommunikáció, azonban nem biztosítja a weblap tartalmának letöltési, részleges vagy teljeskörű módosítási, másolási, értékesítési/továbbítási vagy a weblap bármely ilyen jellegű, kereskedelmi célú vagy a Path Matterz érdekeivel ellentétes kihasználási jogát annak előzetes, írott beleegyezése nélkül.

Szellemi tulajdon:

A www.matterz.ro weblap teljes tartalma (ábrák, szövegek, grafikák, szimbólumok, webgrafikai elemek, e-mailek, jegyzékek, programok, egyéb adatok) a PATH MATTERZ S.R.L. kizárólagos tulajdonát képezik és a szerzői, valamint kapcsolódó jogokról szóló, Romániában hatályban lévő jogszabályi előírások szerint védett(ek). A weblapon fellelhetőek olyan tartalmak amelyek nem képezik szellemi tulajdonunk, azonban rendelkezünk azok felhasználási engedélyével.

Nem engedélyezett a weblap tartalmának a jelen iratban vagy a hatályban lévő jogszabályban előírtakon túl egyéb céllal történő felhasználása. A tartalom a jelen iratban kifejezetten előírt, engedélyezett céltól eltérő céllal történő felhasználására vonatkozó kérések e-mail címünkre küldhetőek meg.

Amennyiben úgy véli, hogy a weblapunk tartalma sérti szellemi tulajdonának jogait, magánéletéhez, reklámhoz vagy egyéb személyes jellegű jogait, úgy kérjük, hogy küldjön egy e-mailt a sérelmezett jogok részletezésével, hogy általa a weblap adminisztrátorai a törvényes rendelkezésekben előírtaknak megfelelően megtegyék a szükséges lépéseket.

Hozzáférés felfüggesztése:

A matterz.ro minden értesítés vagy formalitás teljesítése nélkül felfüggesztheti a weblaphoz vagy fiókjához, valamint a weblap egyes tartalmaihoz való hozzáférését magatartásának vagy döntéshozatali folyamatának indoklása nélkül.

Weblap módosítások:

A matterz.ro fenntartja azon jogát, hogy bármikor felfüggessze, módosítsa, kiegészítse vagy törölje tartalmának egyes részeit. Ugyanakkor, a matterz.ro fenntartja azon jogát, hogy korlátozza egyes felhasználók tartalmának egy részéhez vagy egészéhez való hozzáférését.

Magánélet és személyes jellegű adatok:

A matterz.ro tiszteletben tartja magánéletét és a weblaphoz való hozzáférése során megosztott személyes jellegű adatait. A személyes jellegű adatainak védelméről szóló minden szükséges információt megtalál weblapunk „Bizalmassági politikánk” megnevezésű iratában.

Felelősség alóli mentesülés

A weblap használatáért való felelősség kizárólag a felhasználót terheli. A matterz.ro, valamint annak alkalmazottai, illetve minden, a weblap készítése, összállítása vagy rendelkezésre bocsátása során közreműködő személy nem vonható sem közvetlenül, sem pedig közvetetten felelősségre a weblap, valamint annak tartalmának felhasználása során vagy abból eredő károkért. A Path Matterz nem vállal semmilyen felelősséget és nem is vonható felelősségre semmilyen olyan károkért vagy számítógépes vírusokért amelyek személyes számítógépét vagy személyes jellegű adatait károsítják a weblap hozzáférése következtében.

Jogviták:

Minden, az Ügyfél és a Path Matterz között felmerülő jogvita békés úton kerül rendezésre. Amennyiben a békés úton történő rendezés nem lehetséges, felek az illetékes bírósági hatóságoktól kérvényezik a jogvita rendezését.

Nem kívánt reklámüzenetek:

A matterz.ro a felhasználó kifejezett beleegyezése nélküli, nem igényelt (spam jellegű) kereskedelmi üzenetek küldését kifejezetten ellenzi.

Jelen Felhasználói Feltételek módosítása:

A matterz.ro fenntartja azon jogát, hogy a jelen feltételeket módosítsa továbbá, hogy minden egyéb formalitás teljesítése nélkül változtassa ennek verzióját vagy az új szabályzat érvénybe léptetésének dátumát.

Irányadó jogszabály:

Felek a jelen felhasználói feltételekben előírt jogainak és kötelezettségeinek, valamint a jelen egyezménnyel kapcsolatos minden joghatás szabályozásáról a hatályban lévő román jogszabály rendelkezik. Az evvel kapcsolatos minden jogvitát az általános, anyagi és területi illetékességgel rendelkező romániai bírósági hatóság vállal rendezni.

Feliratkozás:

A weblapra történő feliratkozás kizárólag abban az esetben történik amennyiben az ügyfél hozzáférést szeretne az e-learning modulokhoz. A feliratkozás folyamatát a weblap üzemeltetője teljesíti miután a felhasználó egy üzenetet küldd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy telefonon felkeresi a PATH MATTERZ szolgáltatót a 004-0752.548.570 telefonszámon, vagy üzenetet küldd a weblapon elérhető Kontaktnyomtatvány kitöltésével az e-learning modulokra vonatkozó érdeklődésének kifejtésével.

A kapott jelszó biztonságáért a felhasználó felel, mint a fiókjával kapcsolatos minden tevékenységért is. Amennyiben feltételei, hogy egy más személy használja fiókját kérük szíveskedjen azt jelezni.

Amikor konfigurálja fiókját, valamint annak fenntartásának teljes időtartama alatt pontos és teljes információkat köteles szolgáltatni, beleértve egy érvényes e-mail címet egyaránt. Teljeskörűen Ön felel a felhasználói fiókjáért és minden avval kapcsolatos tevékenységért, beleértve az esetleges olyan károkat (amelyek bennünket vagy más személyeket érintenek és) amelyek fiókjának egy Ön által nem engedélyezett személy általi használata által keletkeztek. Ez azt jelenti, hogy jelszavát nagyon biztonságosan kell tárolnia és kezelnie.
Ne ruházza át fiókjának jogait más személyre, illetve ne használja más személy fiókját annak kifejezett előzetes beleegyezése nélkül. Amennyiben azért keres fel bennünket, hogy valamely fiókhoz hozzáférést kérjen úgy ilyen jellegű hozzáférést kizárólag abban az esetben vagyunk hajlandóak biztosítani amennyiben rendelkezik és megadja az illető fiók hozzáférési adatait. Felhasználó elhalálozása esetén az illető fiókja bezárásra kerül.

Amennyiben hozzáférési adatait egy más, harmadik személlyel osztja meg úgy kizárólag Ön felel a fiókját ért minden kárért vagy eseményért.

Személyes fiók létrehozása esetén, a felhasználónek legkevesebb 16 évesnek kell lennie. Amennyiben még nem töltötte be az előírt életkort, úgy kérjük, hogy igényelje valamely szülő vagy gyám segítségét a felhasználói fiók létrehozása, valamint az Önnek megfelelő modulokra való feliratkozás során.

A weblap üzemeltetője az Ügyfél rendelkezésére bocsát és generál egy felhasználónevet és egy jelszót miután az Ügyfél megrendelt egy vagy több e-learning modult és teljes értéken megfizette az(ok) ellenértékét. A felhasználónév és a jelszó közlését követően, az Ügyfél hozzáférést kap a platformhoz ahol a következő kiegészítő információkkal egészítheti ki profilját: e-mail cím, név, felhasználónév (opciónálisan fénykép), cím, telefonszám, weblap, kedvenc könyv, rövid személyleírás, születési dátum. Ugyanakkor, módosíthatja a generált jelszót is.
Fiókját bármikor bezárhatja.

E-learning modulok rendelése

A www.matterz.ro nem rendelkezik sem webshoppal, sem pedig kártyafizetési lehetőséggel.

Az e-learning modulok megrendelése egy e-mail küldése által történik, amelyet követően az adminisztrátor felkeresi az érdekelt személy és kibocsátja a számlát a megrendelt e-learning modul teljes áráról. Az e-learning modulok kifizetése a cég folyószámlájára történő banki utalás által történik a jelen Felhasználói Feltételek az Ügyfél általi (akár elektronikus úton történő) elfogadását követően. Kivételes esetekben, az e-learning modulok ellenértéke a társaság székhelyén vagy munkapontján is kifizethető amely esetben az ügyfél számlát és nyugtát egyaránt kézhezkap.

Felhasználói jogok és kötelezettségek:

Amikor feliratkozik egy e-learning modulra részünkről egy licenszet kap, amelyet semmilyen esetben sem ruházhat vagy adhat át, illetve nem értékesíthez senkinek.

A modulok licensz védettek és nem továbbíthatóak. Ez a licensz nem jogosítja fel Önt, hogy bármilyen módon is továbbítsa a modulokat (beleértve a fiókra vonatkozó információk megosztását valamely vevővel vagy a modul illegális letöltését vagy torrent oldalakon történő megosztását).

Önnek (mind felhasználónak) korlátozott, nem kázárólagos és nem átruházható licenszet kínálunk a szükséges illetékek megfizetését követő, kurzusok és kapcsolódó tartalom hozzáférésének biztosítása érdekében, kizárólag személyes, nem kereskedelmi, oktatási cállal, a jelen Felhasználói Feltételeknek és valamely kurzus vagy szolgáltatásainkra vonatkozó tulajdonsággal kapcsolatos feltételnek megfelelően. Minden egyéb céllal történő felhasználás kifejezetten tilos. Önnek nem áll jogában többszörösíteni, továbbadni, átküldeni, engedményezni, eladni, közvetíteni, bérbeadni, kölcsönadni, módosítani, adaptálni, szerkeszteni, kapcsolódó dolgozatot készíteni, allicenszet kínálni vagy bármilyen módon továbbítani bármely kurzust, kivételt képezve azok az esetek amikor vállalkozásunk kifejezett beleegyezését adja erre vonatkozóan a részünkről felhatalmazott képviselő által aláírt egyezmény által.

A jelen Felhasználói Feltételeket meghatározott feltételek mellett alkalmazzuk. Weblapunkhoz vagy szolgáltatásainkhoz való hozzáférését bármikor megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük, fiókját bármikor bezárhatjuk minden értesítés nélkül a jelen Felhasználói Feltételek megsértése esetén vagy amennyiben nem fizeti meg az esedékes díjakat, továbbá a törvény alkalmazásáért felelős hatóságok vagy kormányzati szervek kérésére, hosszantartó inaktív időtartam vagy nem várt műszaki probléma esetén, illetve azokban az esetekben is amennyiben felmerül csalás vagy illegális tevékenység kifejtésének gyanúja.

Ilyen megszüntetés esetén fiókját töröljük és korlátozhatjuk weblapunkhoz, valamint szolgáltatásainkhoz való további hozzáférését.

Árak:

Moduljainkat érintően rendszeres kedvezményekben részesülhet, továbbá egyes kurzusok bizonyos időszakokban kedvezményes áron érhetőek el. A modulok esetében fizetendő összegnek a beszerzés (a rendelés megküldésének napján) érvényes ár tekintendő.

Fiókjának létrehozása, valamint szolgáltatásainkhoz való hozzáférése és használata által Ön beleegyezik, hogy jogi hatásokat gyakorló szerződéses jogviszonyba lépjen vállalkozásunkkal. Amennyiben nem egyezik bele a jelen Felhasználói Feltételekbe úgy ne igényelje egy felhasználói fiók létrehozását vagy valamely, általunk kínált szolgáltatás nyújtását.
A jelen Felhasználói Feltételek a közöttünk és Ön között létrejött teljes egyezményt képviseli.

Amennyiben észrevételezzük, hogy a jelen Felhasználói Feltételek valamely rendelkezése nem érvényes vagy nem alkalmazandó a hatályban lévő jogszabályi előírásoknak megfelelően úgy az illető rendelkezés egy érvényes és a kezdeti szándékot teljeskörűen és meghaladóan lefedő rendelkezéssel kerül kicserélésre, a jelen Felhasználói Feltételek további rendelkezése pedig változatlan tartalommak érvényesek maradnak.

Amennyiben késedelemmel gyakoroljuk egyes jogainkat vagy nem azonnali hatállyal gyakoroljuk azokat az nem tekinthető az illető jogról való lemondásnak és a jelen Felhasználói Feltételek alapján pedig rendelkezhetünk annak jövőbeni gyakorlásáról. Ennek megfelelően, amennyiben egyes esetekben lemondunk egyes jogainkról az nem tekinthető jogainkról vagy azok jövőbeni gyakorlásának jogáról való általános lemondásnak.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.