Matterz-change is not optional

egyenek leirashozAz igénytől függően személyes vagy online találkozásokat foglal magában, amelyek során pályaválasztási, karrierfejlesztési, vállalkozási és pályázati lehetőségeket járunk körül. A találkozók száma a felmerült igény(k) függvényében alakulnak.

A következő karrierfejlesztést szolgáló professzionális tesztekkel rendelkezünk, amelyek alkalmazása után, az eredmények értelmezését közösen bontjuk ki. A tesztek alkalmazását előzetes beszélgetés alapján döntjük el.

 Az első találkozás ingyenes, míg a további találkozás díja az érdeklődő személy erőforrásainak figyelembe vételével kerül meghatározásra.

NEO-PI-R – 240 kérdést tartalmazó személyiség-kérdőív

NEO-PI-R – 240 kérdést tartalmazó személyiség-kérdőív, amely 5 egymástól jól elkülönült személyiségfaktort értelmez. I. Neuroticitás, II. Extraverzió, III. Nyitottság a tapasztalatra, IV. Barátságosság, V. Lelkiismeretesség. COSTA és MCCRAE (1985) - amerikai személyiségpszichológusok által lett kidolgozott, NEO-PI-R (NEO Personality Inventory Revised) személyiség-kérdőív formájában 1990-ben véglegesítettek.

Kitöltési ideje: kb 30 perc 

(Licenc tulajdonos PATH MATTERZ, Vásárolva: https://www.testcentral.ro/ro/produse/teste-clinice/personalitate/neo-pi-r/ - hivatalos romániai akreditált forgalmazó)


SWS – Munkastílus kérdőív (Survey of Work Styles)SWS – Munkastílus kérdőív (Survey of Work Styles) 96 kérdést tartalmaz és célja az A típusú viselkedés 6 személyiségvonásának értékelése: Türelmetlenség, Düh, Munkába való részvétel-elmélyülés, Időbeli sürgetettség, Munkával szembeni elégedetlenség és Versenyképesség. Az értelmezés során a munkával járó elégedettségi szintre, a munkahelyi stressztürő képességre, saját egészséghez való viszonyulásra és munkaeredményességre lehet rálátni.

Kitöltési idő: kb 20 perc

(Licenc tulajdonos PATH MATTERZ, Vásárolva: https://www.testcentral.ro/ro/produse/teste-resurse-umane-si-psihologia-muncii/Stres%20%C8%99i%20well-being/sws/ - hivatalos romániai akreditált forgalmazó)


AMI – Az Achievement Motivation Inventory (AMI) egy személyiségleltárt végző tesztAMI – Az Achievement Motivation Inventory (AMI) egy személyiségleltárt végző teszt, amelynek célja a munkával kapcsolatos teljesítménymotiváció széles konstrukciójának mérése. Ez a német «Leistungsmotivationsinventar (LMI)» -hez (Schuler & Prochaska, 2001) kapcsolódó elméleti munkán alapul, és lehetővé teszi a teljesítménymotiváció 17 különböző aspektusának elemzését. Ez a teszt tartalmazza először a lényeges társadalmi jellemzőket egy tesztbe, amelyben mérik a sikerbe vagy a kitartásba vetett bizalom mellett, az olyan jellemzőket is, mint a dominancia vagy státus.

Kitöltési ideje: kb 30 perc

(Licenc tulajdonos PATH MATTERZ, Vásárolva: https://www.testcentral.ro/ro/produse/teste-resurse-umane-si-psihologia-muncii/evaluarea-motiva%C8%9Biei/ami/ - hivatalos romániai akreditált forgalmazó)

 

Jelentkezem

Amennyiben többet szeretnél megtudni, kérdéseid merülnek fel, kérünk jelentkezz telefonon vagy e-mailben.

 

Szolgáltatások

EGYÉNEKNEK

Az igénytől függően személyes vagy online találkozásokat foglal magában, amelyek során pályaválasztási, karrierfejlesztési, vállalkozási és pályázati lehetőségeket járunk körül.

CIVIL SZERVEZETEKNEK

A szolgáltatás magába foglal szervezeti fejlesztési lehetőségek feltárását, pályázati lehetőségek elemzését, pályázati anyagok összeállítását, projektmenedzsmentet és pályázati elszámolást.

E-LEARNING MODULOK

Különböző témák elemzésére és önvizsgálati folyamatra hívunk meg, amelyet egyénileg vagy akár csoportban is végezhettek. Életviteli kérdések körüljárását szorgalmazzuk, általunk precízen kiválogatott, szakmai elismerésnek örvendő anyagokkal és olykor házi feladatokkal tűzdelve.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.