furus leventeSepsiszentgyörgyön születtem és itt is tanultam, majd a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szereztem történelem szakos oklevelet. 15 éve tevékenykedem civil szervezetekben, Erdély Magyar Ifjak háromszéki szervezetének voltam alelnöke, majd a Turulmadár Egyesület elnöke. 2007-től a Civilek Háromszékért Szövetség irodavezetője lettem, majd a Háromszéki Közösségi Alapítvány programigazgatója, 2015-től a Turulmadár Egyesület projektmenedzsere, 2017-től van egy családi vállalkozásunk is, Kálnokon.

Az évek folyamán több projektet kezdeményeztem, vagy annak kivitelezésen vettem rész, mint a Sepsi Zöldút, vagy Közösségi kártya, Berde Mózsa Kör, vagy a DOFE személyiségfejlesztő program. Több helyi, nemzetközi szintű találkozón, képzésen volt alkalmam résztvenni, zömében projektmenedzsment és pályázatírás, adománygyűjtés, szervezetfejlesztés területén. Több projektet írtam és kiviteleztem, főként tanulás, oktatás, kultúra, személyiségfejlesztés területén. Számos szervezettel, több száz személlyel dolgoztam és dolgozok együtt, mind helyi, mind országos szinten. Kedvenc időtöltésem a természetben való túrázás, kerékpározás, olvasás, új dolgok megismerése.

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.