Matterz-change is not optional

olah kataSepsiszentgyörgyön születtem, 18 éves koromig itt is éltem,a Mikes Kelemen Elméleti Líceumban érettségiztem. 2005-ben Kolozsvárra kerültem egyetemre. Szakmai múltam: Kolozsvári egyetem után közel 6 évet intézményvezetőként dolgoztam a Szatmárnémeti Caritas Szervezetnél, amiután 9 hónapot töltöttem Izlandon, mint EVS önkéntes, ahonnan Budapestre költöztem és önkéntes koordinátorként dolgoztam, míg 2012 tavaszától számítva 3 évig Nyugat Európában folyami hajókon tevékenykedtem, mint vendéglátós. 2015-ben egy félévet töltöttem Angliában, ahonnan 2015 decemberében tértem vissza szülővárosomba.

Tanulmányaim: Kolozsvár/RO BBTE: szociális munka alapképzés, Bielefeld/DE- case menedzsment felsőfokú szakképzés, Bukarest/RO: IELTS Academic szintű angol nyelvvizsga+ Pályázatírásban szakértő (képzés) + Észak-amerikai standardalapú Global Career Development Facilitator – nemzetközi karrierkonzultáns képzés. Önkéntesként börtönben oktattam angolt, workcampeket vezettem nemzetközi önkénteseknek, fiatalokat mentorálok, környezetvédelmi és környezetnevelési programokhoz kapcsolódok.

Több munkaterületen megfordultam, magán-, civil- és állami szférában is dolgoztam mint alkalmazott. 2015 óta saját vállalkozással rendelkezem. 2002 óta több mint 20 országban jártam Európa, Amerika és az Ázsia kontinensen tanulás, munka és kirándulás céljából. Közel 6 évet éltem Románián kívül Angliában, Izlandon, Németországban, Hollandiában és Franciaországban.

Alkalmam volt nemzetközi konferenciákon, workshopokon, oktatási folyamatokba, projektszerű együttműködésekbe, tartalmas és izgalmas kirándulásokba részt venni, amelyek során kapcsolati rendszerem, tudásom bővíteni tudtam és főként kíváncsiságom és figyelmem fejleszteni.

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A matterz.ro és a matterz.tips weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.